Vaasan Ulataksi Oy – Taksi Vaasa

Tietoa palvelusta ja käyttöehdot

Käyttämällä palvelua käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot.

Taksi Vaasa -sovelluksella voit tilata taksin Vaasan alueella, seurata taksin etenemistä kartalla sekä maksaa taksimatkan.
Hyödyntääksesi kaikkia uusia ominaisuuksia rekisteröi ensin tietosi ja maksukorttisi palveluun. Tilaamalla taksin Taksi Vaasa -sovelluksella varmistat saavasi luvallisen taksin, joka on laadukas ja turvallinen.
Taksissa on sinetöity taksamittari ja siihen on asennettu Vaasan Ulataksi Oy:n kuluttajataksan mukaiset hinnat. Luvallisen taksin kuljettajana toimii aina henkilö, jolla on Trafin myöntämä ammattiajolupa.
Taksi Vaasa -sovelluksen tarjoaa Vaasan Ulataksi Oy. Asiakas ymmärtää, että käyttämällä sovellusta hän hyväksyy sen, että tilaukset tehdään asiakkaan lähettämän osoitteen perusteella eikä asiakkaalla ole oikeutta korvauksiin,
jos tilaus on lähtenyt väärällä osoitteella. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy sen, että GPS ja matkapuhelimen tukiasema / solupaikannukseen perustuva tieto ei anna välttämättä täysin oikeaa osoitetta ja asiakas ymmärtää, sekä hyväksyy, että hänen on tarkistettava sovelluksen ehdottama osoite jokaisen tilauksen yhteydessä. Palveluun rekisteröityminen mahdollistaa sovelluksen kaikkien ominaisuuksien tehokkaan hyödyntämisen. Rekisteröityessään asiakas voi syöttää nimensä, puhelinnumeronsa, sähköpostiosoitteensa, maksukorttinsa tiedot. Maksukorttitiedot tallentuvat ainoastaan mobiilimaksujen välittäjän (Reepay) järjestelmään, eikä Vaasan Ulataksi Oy:llä ole pääsyä asiakkaan maksukorttitietoihin eikä Vaasan Ulataksi Oy täten tallenna korttitietoja omiin järjestelmiinsä. Rekisteröityminen ja taksin tilaaminen on ilmaista. Täydennäthän tietosi sovelluksen Profiili-osioon, jotta tilaamasi taksin löytäminen käy helposti.

Taksimatkan hinta määräytyy Vaasan Ulataksi Oy:n kuluttajahinnaston mukaisesti (https://www.taksivaasa.fi/hinnasto/). Asiakas voi valita matkan hinnan määräytymisen ehdoksi joko kiinteän hinnan tai matka hinta määräytyy taksamittarin näyttämän hinnan mukaisesti.
Matkan voi maksaa autossa matkan jälkeen tai vaihtoehtona myös ennakkomaksu sovelluksessa jos olet valinnut kiinteän hinnan matkalle.

Kiinteä hinta sisältää 2 minuutin odotuksen lähtöosoitteessa ja matkan valitsemastasi lähtöosoitteesta ilmoittamaasi kohdeosoitteeseen. Kiinteä hinta ei sisällä asiakkaan haluamia poikkeamia reitiltä tai ylimääräisiä pysähdyksiä reitin varrella, nämä veloitetaan lisäksi normaalin Taksi Vaasan taksahinnaston mukaisesti. Mikäli olet maksanut kiinteän hinnan etukäteen, ylimääräiset odotukset ja poikkeamat reitiltä tulee maksaa erikseen taksissa.
HUOM! Vaasan lentoasemalta sovelluksella ennakkoon tilattaessa kiinteä hinta sisältää asiakkaan normaalin odotuksen lentoaseman tuloaulassa. Kiinteä hinta sisältää myös Vaasan rautatieasemalle junalla saapuvan, ennakkoon tilaavan asiakkaan 2 minuutin odotuksen junan saapumisesta. Satamasta Wasalinen terminaalista ennakkoon tilatessa kiinteään hintaan sisältyy 2 minuutin odotus siitä hetkestä, kun ensimmäinen laivamatkustaja saapuu ulos terminaalista. Ennakkotilauksissa ylimääräinen odotus voidaan veloittaa vain tilauksessa olevan kellonajan jälkeen.

Palvelun käyttö edellyttää matkapuhelimen datayhteyden käyttöä.
Tämä saattaa aiheuttaa käyttäjälle kustannuksia. Käyttäjä on vastuussa tehtyjen tilausten tietojen oikeellisuudesta. Väärinkäyttö saattaa aiheuttaa palvelun käytön eston sekä korvausvelvollisuuden.
Palvelun käyttäjän tilaamista, mutta tekemättä jätetyistä taksimatkoista saatetaan periä 10 euroa/turhaan tilattu matka.
Taksi Vaasa -sovelluksen käyttö on kielletty kaupallisessa tarkoituksessa eli käyttäjä ei saa periä maksuja kolmansilta osapuolilta sovelluksella tehdyistä tilauksista. Palvelu toimitetaan sitoumuksetta.
Vaasan Ulataksi Oy ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka palvelun toimimattomuus tai väärä toiminta saattavat aiheuttaa.
Palvelun käyttäjä rekisteröidään sähköpostiosoitteen perusteella. Palvelu kerää tietoja mm. käyttäjien tilaamista matkoista ja niiden arvosteluista, lisätietoja alla olevassa henkilörekisteriselosteessa.
Tilauksen yhteydessä käyttäjän puhelinnumero toimitetaan tilauksen vastaanottaneelle autolle palvelun laadun varmistamiseksi. Vaasan Ulataksi Oy voi muuttaa näitä käyttöohjeita itsenäisesti tarpeen mukaan.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä on Vaasan Ulataksi Oy (0209636-8), Kirkkopuistikko 20 F, 65100 Vaasa. Puh. 06 320 3730, www.taksivaasa.fi Rekisterin nimi on Taksi Vaasa -sovelluksen asiakasrekisteri.
Henkilötietoja kerätään asiakkaan Taksi Vaasa -sovelluksella tilaaman palvelun tuottamiseksi ja palvelun laadun parantamiseksi sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon.
Rekisteriin tallennetaan käyttäjien nimet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot sekä tilattuihin matkoihin liittyviä tietoja.
Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa asiakkaan järjestelmään kirjaamiaan palvelun toimintaan liittyviä palautetietoja. Rekisterin tiedot kerätään Taksi Vaasa-sovelluksen käytön yhteydessä.
Tietoja voidaan luovuttaa viranomaiselle voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Vaasan Ulataksi Oy:llä on oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten
(kuten suoramarkkinointia, etämyyntiä ja markkinatutkimuksia varten) henkilötietolain mukaisesti. Rekisteröity voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin sekä markkinatutkimuksiin ilmoittamalla
asiasta rekisterinpitäjälle. Palvelun kautta tilatun yksittäisen tilauksen tiedot välitetään Taksi Vaasa Oy:n tilauskeskukseen sekä alueella toimiville takseille.
Tietoja välitetään vain siinä määrin kuin on välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi. Rekisteritietoja ei siirretä Euroopan Unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Osa palvelun käyttämistä palvelimista saattaa kuitenkin sijaita näiden ulkopuolella. Pääsy rekisterin tietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä.
Pääsyä tietoihin säännellään käyttöoikeuksilla. Rekisteröidyllä on oikeus henkilötietolain 26 §:n nojalla tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu.
Kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö tulee toimittaa osoitteeseen: Vaasan Ulataksi Oy Tarkastuspyyntö / Henkilörekisterin tiedot / Taksi Vaasa -sovellus Kirkkopuistikko 20 F, 65100 Vaasa